Entrevistes

Álex de la Iglesia
Director de cinema

“Destruïm el que estimem; és el fonament del cinema fantàstic”

Álex de la Iglesia se sent com a casa al Festival de Sitges. L’any passat hi va presentar la sèrie 30 monedas i aquest any hi porta Veneciafrenia, una pel·lícula de terror que s’ambienta a la ciutat...

MARIA SIRVENT I ESCRIG
EXDIPUTADA I EXREGIDORA DE LA CUP

“La gent està emprenyada amb el sobiranisme governamental”

Em rep al Parlament on va ser diputada de la CUP la passada legislatura després de sortir escollida regidora el 2015 a Terrassa. Ara ocupa un càrrec eventual d’assistent a la secretaria tercera de...

JESÚS ARRIBAS
PROFESSOR DEL DEPARTAMENT D’OPERACIONS D’EADA BUSINESS SCHOOL

“La normalitat en el sector dels xips no arribarà fins al 2022 o el 2023”

L’alarma en el sector de l’automoció ha arribat després de conèixer la notícia que moltes plantes hauran d’aturar la producció per la falta de xips. Jesús Arribas, que coneix bé aquest sector, diu que hi ha diverses causes que expliquen aquesta crisi. Fotos: Juanma Ramos

MELCIOR MAURI
EXCICLISTA PROFESSIONAL I DIRECTOR DE L’EQUIP KH-7

“El còctel de nivells allà és molt maco”

“És un ambient especial, pel que s’hi viu i també pel que dona de si aquell entorn”

“Estant allà i a dins m’agrada i m’apassiona”

Miquel Barceló
Enginyer industrial i autor del llibre ‘Innocities’

“En l’aeroport ens ha faltat aproximació sistèmica per fer una proposta de país”

El llibre L’entrevista té lloc a Valkiria Hub Space, en ple [email protected] de Barcelona. Miquel Barceló -que durant el mandat de l’alcalde Joan Clos va presidir la societat municipal [email protected] encarregada del seu...

Vicenç Fajardo
President of La cuina de l'Empordanet

“We have a loyal clientele, and that’s our Michelin star”

Vicenç Fajardo is the president of La Cuina de l’Empordanet gastronomic collective, which brings together a group of 17 cuisine and catering professionals in Baix Empordà. They recently published a...

Marc Sanjaume
Political Scientist

“Cameron’s plan was for the no vote to win by a landslide”

Sanjaume analyses how issues such as Brexit are affecting the independence issue and the current state of politics in Scotland

LAIA SHAMIRIAN PULIDO
NUTRICIONISTA I ESCRIPTORA GASTRONÒMICA

“Els aliments són identitat i religió, cultura i fe”

“Els aliments no són només proteïnes , hidrats, vitamines, ferro, fibres....els aliments tenen una dimensió que va més enllà: són identitat, religió, creences, cultura, també fe i ens fan connectar...

JORDI RIBA
PSC

“M’agradaria contribuir a la normalització del país”

S’estrena com a parlamentari en aquesta legislatura després d’anys en la política local

Com a diputat, el que s’ha proposat de moment és aprendre