Societat

societat

FHG Fòrum repensa el futur de l’alimentació, el turisme i la gastronomia a Barcelona

L’alimentació, el turisme i la gastronomia representen prop del 25% del PIB de l’Estat. Per això ahir Fira de Barcelona va inaugurar el FHG Fòrum, un congrés que pretén contribuir a “repensar” el futur de la indústria per afrontar-lo amb “resiliència i ànim de superació”. Després de l’ajornament forçat d’Alimentària per culpa de la pandèmia fins al 2021, Fira ha optat per organitzar aquesta tardor un fòrum de debats i taules rodones per “repensar el futur d’aquestes indústries, la seva modernització i ajust”, segons el seu director general, Constantí Serrallonga. La cita és “un pas més en la recuperació de l’esperada activitat firal” i es fa en format presencial i virtual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La Moncloa no descarta convocar un Consell de Ministres aquest cap de setmana per declarar l’estat d’alarma

Barcelona

Investigadors de la UPC alerten que els contagis de la Covid-19 es desplacen a les edats laborals

Barcelona

Argimon ingressa a l’hospital per la Covid-19

Barcelona

El govern demana l’estat d’alarma amb “comandament únic de la Generalitat”

Barcelona
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Ambient menys suau

Barcelona

El govern acorda demanar l’estat d’alarma per poder aplicar el toc de queda

Barcelona

Sanitat notifica 19.851 positius i 231 morts més per la Covid-19

Barcelona

L’OMS refreda els pronòstics i no preveu una vacuna eficaç contra la Covid-19 fins al 2021

Brussel·les

El Consell Executiu es reuneix de manera extraordinària amb la petició de l’estat d’alarma sobre la taula

Barcelona