La Borsa
Més valors
Economia

La Selva s’expandeix amb noves instal·lacions a Cassà

L’empresa preveu produir-hi la nova aposta de productes de xarcuteria vegetariana amb la marca AlterVego

Les instal·lacions actuals de Campllong s’ampliaran amb uns 8.000 m² més

La Selva, una de les empreses referents a la demarcació de Girona del sector carni i la xarcuteria, aposta per obrir-se camí en el nou mercat de la xarcuteria vegetariana. Ho farà amb el llançament d’una nova marca especialitzada, AlterVego, i una ampliació en nous terrenys a Cassà de la Selva. En l’actualitat el projecte s’està desenvolupant a les instal·lacions situades a Campllong, on ja ha suposat una inversió propera al milió d’euros. L’ampliació es farà en una nova finca de 18.000 m², adquirida ara fa un any a l’entrada del polígon industrial de Cassà de la Selva.

Nous terrenys

Uns 8.000 m² es preveuen destinar a AlterVego i la resta de solar a curt termini es destinarà a lloguer, si bé no es descarta que per necessitats futures s’hi puguin desenvolupar projectes propis. De moment s’està procedint a l’enderroc del bloc industrial central d’aquesta antiga fàbrica d’aglomerats a Cassà. El terreny disposa de 5.850 m² edificats, dels quals 1.850 m² seran per al projecte d’AlterVego. Sense avançar-se pel que fa a terminis, l’empresa explica que l’operativitat de les noves instal·lacions es determinarà segons els resultats de comercialització dels nous productes. En paral·lel, però, la producció principal de La Selva es continuarà fent a les instal·lacions de Campllong.

Productes vegetarians

Entre els productes que es preveuen comercialitzar amb aquesta nova gamma destinada als consumidors que volen reduir el seu consum de carn destaquen propostes com ara AlterBacon, presentat com “la primera cansalada d’origen vegetal, fumada amb fusta de faig, amb la textura i el sabor de la d’origen animal...”; AlterPavo (rodanxes de estil gall dindi elaborades amb soia, oli d’oliva i ou), o AlterGrill (filet de base vegetal a l’estil gall dindi).

Una nova xarcuteria

“És una nova manera d’entendre la xarcuteria. Hi hem posat moltes ganes perquè no volem que sigui un producte més, sinó una nova línia de treball i de negoci que aporti a la societat un producte de base vegetal amb la qualitat de sabor i textura pròpia de la xarcuteria tradicional i de La Selva”, diu Xavier Albertí, director general. En l’actualitat La Selva disposa d’unes instal·lacions de més 32.000 m² i una facturació anual que supera els 80 milions d’euros.

LA FRASE

És una nova manera d’entendre la xarcuteria, de base vegetal i sabor de la xarcuteria tradicional
Xavier Albertí
director general de la selva


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El Grup Bon Preu tanca el 2020 amb una facturació de 1.625 milions, un 9% més

Les masies de voltregà

La restauració concentra les grans pèrdues del cava

vilafranca del penedès

Catalunya, favorita per ser la seu de la planta de bateries

barcelona

Les dones, més perjudicades per la pandèmia

barcelona

Pla global de 300 milions del grup Noel

Olot/ Ripoll

Noel opta als fons europeus Next Generation amb un pla d’inversió de 300 milions que preveu crear 400 llocs de treball

Sant Joan les Fonts

Barcelona tanca l’exercici 2020 amb un dèficit de 49 milions d’euros

barcelona

Seat, Volkswagen, Iberdrola i el govern espanyol fan un consorci per tenir una fàbrica de bateries “a prop” de Martorell

barcelona

Patronals i més de 300 entitats empresarials s’uneixen per “condemnar la violència” i reclamar la fi dels aldarulls

Barcelona